Fællesskab

Fællesskabet

På LTC er vi velsignet med et lille fællesskab!

LTC er ikke en stor bibelskole. Vi er et lille sted, og det sætter vi stor pris på!

Der kan max være 16 elever hos os, og det betyder, at vi lærer hinanden rigtig godt at kende, og at ingen bliver væk i flokken. Vi arbejder på stor ærlighed og fortrolighed i hele elevflokken og mellem lærere og elever.

Vi lægger meget vægt på, at LTC er et sted, hvor eleverne har stor frihed og selv tager et stort ansvar for livsførelse og fællesskab. Derfor har vi ikke et langt og stort regelsæt. LTC er et hjem!

Hverdagslivet på LTC har karakter af et kollektiv. Det betyder, at vi hjælper og tjener hinanden med alle de praktiske ting, som skal varetages og fungere. På LTC er det eleverne som selv sørger for rengøring af huset, madlavning, praktisk hus- og havearbejde osv.

Samtidig er det et sted, hvor mange skal fungere sammen og alle have det godt, og derfor er det vigtigt med gode og trygge rammer. Den helt overordnede ramme hedder Guds ord og kærligheden!

 

‘Fællesskabet på LTC er en vild størrelse, for pludselig er du i en tæt hverdag med folk, du muligvis er ret forskellig fra. Og en gang i mellem kræver det, at man gør sig umage, men resultatet af et sådant fællesskab er et sted der er så rummeligt, villet, velkendt, godt og trygt, at der er plads til bare at holde af hinanden med 100 km/t.’

 

Signe Oehlenschläger, LTC-holdet 17/18